Kapsel

Het kapsel van een vrouw is een belangrijk element van haar stijl. Het juiste kapsel of de juiste stijl kan gezichtsverhoudingen visueel veranderen, kleine gebreken verbergen en individuele sterke punten benadrukken. In onze salon vind je ervaren meesters die klaar staan om jouw look een moderne en modieuze uitstraling te geven.
Het team van SpasiboSalon creëert uitstekende dames- en herenkapsels in Leiden en in heel Nederland en daarbuiten. Onze kapper-stylist kan een wonder creëren: kinderkapsels voor jongens, meisjes, met scheren, tot elke lengte, inclusief halflang.
Knip prijzen:
Onze voordelen
We werken elke dag hard om het leven van onze klanten beter en gelukkiger te maken
 • Diensten van hoge kwaliteit
  Onze specialisten zijn ervaren en deskundig op het gebied van schoonheid en klantenzorg, en het gebruik van hoogwaardige producten en ultramoderne apparatuur garandeert de beste resultaten.
 • Gekwalificeerde ondersteuning
  Onze experts staan klaar om je de hulp te bieden die je nodig hebt en al je vragen te beantwoorden. Regelmatige consulten en aanbevelingen van ervaren huid-, haar- en nagelverzorgingsspecialisten dragen bij aan je positieve resultaten op de lange termijn.
 • Persoonlijke benadering
  We bieden persoonlijke consulten en analyses van de behoeften van klanten om individuele schoonheids- en verzorgingsprogramma's te ontwikkelen. Er wordt rekening gehouden met de individuele kenmerken van de klant, zoals huidtype, haartextuur, nagelkenmerken en stijlvoorkeuren.
Kenmerken van kapsels voor kort haar
Een ervaren stylist herkent meteen welk kapsel perfect bij jou past. Bij het kiezen van het juiste kapsel houden we niet alleen rekening met de kenmerken van je haar zoals lengte, textuur en type, maar ook met je gezichtsvorm, haarconditie, leeftijd en haarkenmerken zoals vettigheid, droogheid en blootstelling aan kleur.
Voor kort haar zijn er veel opties voor verschillende kapsels. Als je kort haar hebt, kun je altijd een stijl kiezen die je creativiteit, gemak of elegantie uitdrukt. Onze salon is de plek waar je snel en professioneel een modieus en mooi kapsel in Leiden kunt laten knippen. Rekening houdend met de textuur en de kenmerken van je haar, kunnen onze meesters je de volgende opties aanbieden:
 1. Voor dik haar. Dik volumineus haar heeft al lang aan populariteit gewonnen. Modieuze kapsels in de Franse stijl, zowel met als zonder franjes, zijn ideaal. Tot de mogelijke opties behoren "garçon" en "pixie" voor dik haar. Vaak kiezen meisjes voor kapsels met "gescheurde" randen.
 2. Voor dun haar. Voor dun haar zijn kapsels zoals de bob-kare of het Franse kapsel geweldig. Deze kapsels zijn vooral geschikt voor vrouwen met een ovaal gezicht. Volume bij de aanzet en een nette styling helpen om ronde en ovale gezichtsvormen in evenwicht te brengen.
 3. Voor krullend haar. De keuze aan kapsels voor krullend haar is groot: kleine en grote krullen zijn geweldig bij korte lengtes. De keuze hangt af van de aard van de krullen en hun variatie.
Kapsels van gemiddelde lengte
In de prachtige stad Leiden kun je bij ons terecht voor de beste kapsels door onze ervaren meesters. Als je op zoek bent naar de optimale stijl voor een actieve en moderne vrouw, dan is halflang haar de perfecte keuze. Deze haarstijloptie blijft altijd relevant, omdat het wordt beschouwd als de gulden middenweg tussen kort en lang haar.
Ons team van stylisten heeft een uniek inzicht in de aard van het haar en de vaardigheden om een verscheidenheid aan kapsels uit te voeren. We staan klaar om een unieke look voor je te creëren op basis van de kenmerken van je haar. Cascade, karet, gavroche, asymmetrie, sassoon zijn slechts enkele van de vele populaire middellange kapsels die beschikbaar zijn in onze salon.
Kapsels voor lang haar
Een verfijnde klassieker die evolueert naar een geraffineerde hoge stijl. Bij lang haar is er vaak behoefte aan volume. Soms is het niet genoeg, maar het tegenovergestelde kan ook gebeuren - te veel volume, wanneer je een beetje lucht nodig hebt om een luxueus kapsel "glad te strijken" en orde en controle te geven aan natuurlijk weelderige lokken.
Onder de verscheidenheid aan moderne en verjongende varianten van kapsels voor lang haar kunnen cascade, pixie, afstuderen, bob worden onderscheiden, evenals kapsels voor vrouwen met een verscheidenheid aan franjes en verfijnde lokken die het gezicht omlijsten.
Veelgestelde vragen: