COSMETOLOGIE

Prijzen voor cosmetische ingrepen:
Onze voordelen
We werken elke dag hard om het leven van onze klanten beter en gelukkiger te maken
 • Diensten van hoge kwaliteit
  Onze specialisten zijn ervaren en deskundig op het gebied van schoonheid en klantenzorg, en het gebruik van hoogwaardige producten en ultramoderne apparatuur garandeert de beste resultaten.
 • Gekwalificeerde ondersteuning
  Onze experts staan klaar om je de hulp te bieden die je nodig hebt en al je vragen te beantwoorden. Regelmatige consulten en aanbevelingen van ervaren huid-, haar- en nagelverzorgingsspecialisten dragen bij aan je positieve resultaten op de lange termijn.
 • Persoonlijke benadering
  We bieden persoonlijke consulten en analyses van de behoeften van klanten om individuele schoonheids- en verzorgingsprogramma's te ontwikkelen. Er wordt rekening gehouden met de individuele kenmerken van de klant, zoals huidtype, haartextuur, nagelkenmerken en stijlvoorkeuren.

De professionele schoonheidssalon "SpaSiboSalon" in Leiden presenteert een wereld van schoonheid en een gezonde huid. Ontdek de vaardigheid, zorg en innovatie die de experts van deze salon toepassen. Gezichtsreiniging en peeling zijn de belangrijkste procedures om een perfecte huid te krijgen.

Ontdek hoe een grondige reiniging en zachte peeling je huid kunnen transformeren. Carboxytherapie is een geavanceerde techniek om collageen te stimuleren en onvolkomenheden te corrigeren. Vertrouw op de expertise van je schoonheidsspecialiste en waardeer de resultaten die met deze methode kunnen worden bereikt. Schoonheid begint met het verzorgen van je huid, en een professionele schoonheidsspecialiste bij SpaSiboSalon in Leiden zal je helpen op dit pad naar perfectie.

Professioneel schoonheidsspecialiste Leiden

Een professionele schoonheidsspecialist in Leiden is een expert die je huid kan transformeren en een jeugdige en stralende gloed kan geven. De specialist heeft unieke vaardigheden en kennis om je te voorzien van de beste behandelingen en oplossingen voor je huid.

Gezichtsreiniging en scrubben zijn essentiële stappen in huidverzorging. Een cosmetoloog in Leiden voert ze professioneel uit, rekening houdend met de kenmerken van uw huid om optimale resultaten te bereiken. Je zult voelen dat je huid gladder, helderder en stralender wordt.

Carboxytherapie is een innovatieve methode om de huidtextuur te verbeteren en rimpels weg te werken. Onze schoonheidsbehandelingen zijn ontworpen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren en je zelfvertrouwen te geven.

Vertrouw op onze professionele schoonheidsspecialisten in Leiden om de magie van cosmetologie te ervaren en de schoonheid te krijgen waar je van droomt. Begin je reis naar perfectie vandaag nog!

Gezichtsreiniging en scrub

Gezichtsreiniging en peeling zijn essentiële onderdelen van huidverzorging door een professionele schoonheidsspecialist. Gezichtsreiniging stelt je in staat om poriën te ontdoen van onzuiverheden, zwarte vlekken te verwijderen en je teint te verbeteren. Onze specialisten gebruiken veilige technieken om ervoor te zorgen dat de procedure zo comfortabel en effectief mogelijk is.

Gezichtspeeling is het proces waarbij gekeratiniseerde huidcellen worden verwijderd om de bovenste lagen van de opperhuid te helpen vernieuwen. Het helpt rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en de collageenproductie te stimuleren. Onze schoonheidsspecialisten kiezen de juiste peeling afhankelijk van je behoeften en huidtype.

De combinatie van gezichtsreiniging en peeling, begeleid door ervaren professionals, zorgt voor maximale effectiviteit en langdurige resultaten. Na je behandeling voelt je huid fris, glad en jeugdig aan. Laat je ontspannen en verwen jezelf met deze zachte huidverzorging bij ons.

Carboxytherapie

Carboxytherapie is een innovatieve procedure die de conditie van de huid kan verbeteren en een aantal cosmetische problemen kan oplossen. Het is gebaseerd op de injectie van kooldioxide in de onderhuidse lagen van de huid met behulp van kleine naaldjes. Deze methode stimuleert de bloedsomloop, verbetert de zuurstoftoevoer naar de cellen en helpt de natuurlijke herstelprocessen van de huid te activeren.

De voordelen van carboxytherapie zijn onder andere

 • rimpelvermindering;
 • verbeterde huidskleur;
 • vermindering van striae;
 • behandeling van acne en puistjes;
 • cellulitisbehandeling;
 • minimale bijwerkingen.

Onze professionele schoonheidsspecialiste in Leiden geeft je graag een consult en een carboxytherapie behandeling om je te helpen de resultaten te bereiken die je wilt en je huid te transformeren.

Veelgestelde vragen: