Droom je van ongewone en gedenkwaardige looks, complexe tinten zoals shahtoosh, balayage, ombré of heldere airtouch? Ben je het zat om tevreden te zijn met gemiddelde resultaten en streef je naar service van de hoogste kwaliteit?
Overweeg je een drastische verandering in je imago, ga je van donkere tinten naar lichte of omgekeerd, misschien zelfs een gedurfde en felle kleur? Is je haar zo weelderig en lang dat het moeilijk is om het gelijkmatig te kleuren? Bij SpasiboSalon in Leiden wachten je uitzonderlijke resultaten!
Haarverzorgingsprijzen:
Onze voordelen
We werken elke dag hard om het leven van onze klanten beter en gelukkiger te maken
 • Diensten van hoge kwaliteit
  Onze specialisten zijn ervaren en deskundig op het gebied van schoonheid en klantenzorg, en het gebruik van hoogwaardige producten en ultramoderne apparatuur garandeert de beste resultaten.
 • Gekwalificeerde ondersteuning
  Onze experts staan klaar om je de hulp te bieden die je nodig hebt en al je vragen te beantwoorden. Regelmatige consulten en aanbevelingen van ervaren huid-, haar- en nagelverzorgingsspecialisten dragen bij aan je positieve resultaten op de lange termijn.
 • Persoonlijke benadering
  We bieden persoonlijke consulten en analyses van de behoeften van klanten om individuele schoonheids- en verzorgingsprogramma's te ontwikkelen. Er wordt rekening gehouden met de individuele kenmerken van de klant, zoals huidtype, haartextuur, nagelkenmerken en stijlvoorkeuren.
Is sterk, gezond en glanzend haar een geschenk van de natuur of toch het resultaat van de juiste verzorging?
Hoewel genetica zeker een belangrijke rol speelt in de conditie van ons haar, kunnen onze verzorgingsinspanningen en het kiezen van de juiste behandelingen en producten een aanzienlijke invloed hebben op de conditie van het haar. Bij Spasibo Salon geloven we dat iedereen mooi en gezond haar kan hebben, ongeacht het type en de textuur. Laten we het eens hebben over hoe we dit gekoesterde doel kunnen bereiken.
 1. Regelmatige haarverzorging. Een belangrijk aspect van gezond haar is regelmatige haarverzorging. Dit omvat het dagelijks wassen van je haar met de juiste shampoo en conditioner voor jouw haartype. Het kiezen van producten op maat kan de conditie van je haar aanzienlijk verbeteren. Bij Spasibo Salon kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste producten en je leren hoe je je haar thuis op de juiste manier kunt verzorgen.
 2. Voedend en hydraterend. Haar heeft voedingsstoffen nodig om sterk en glanzend te blijven. De juiste voeding, rijk aan vitaminen en mineralen, kan een groot verschil maken voor de conditie van je haar. Bij Spasibo Salon bieden we professionele vochtinbrengende en voedende behandelingen om je haar een gezonde uitstraling te geven.
 3. Gespecialiseerde procedures. Soms zijn er gespecialiseerde behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken. We hebben een reeks diensten in de aanbieding zoals keratine straightening, lamineren en Botox haarbehandelingen om je te helpen je haar te versterken en de conditie ervan te verbeteren. Onze vakmensen hebben een schat aan ervaring in het uitvoeren van deze behandelingen, waardoor je verzekerd bent van geweldige resultaten.
 4. Gespecialiseerde verzorging. Elk haartype vereist een andere aanpak. Als je haar kinky is, gekleurd of blootgesteld aan andere chemische behandelingen, kan het gespecialiseerde zorg nodig hebben. Wij bieden diensten voor haarreconstructie en -herstel, evenals producten en aanbevelingen voor haarverzorging.
Alle bovenstaande factoren bevestigen dat mooi en gezond haar het resultaat kan zijn van de juiste verzorging.

VERZORGING, RECONSTRUCTIE, HAARHERSTEL

Haar is niet alleen een deel van ons uiterlijk, het is onze natuurlijke schoonheid, een uitdrukking van stijl en zelfexpressie. Soms als het haar kinky wordt, gekleurd is of koudblonde behandelingen ondergaat, heeft het speciale zorg en haarreconstructie nodig.

Ons team van professionals geeft om jouw schoonheid en haargezondheid. Wij bieden exclusieve behandelingen, waaronder Botox voor haar, om de elasticiteit en glans van je haar te herstellen. We zijn ook gespecialiseerd in haarherstel na chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen.

Voor krullend haar bieden we gespecialiseerde verzorgingsproducten en behandelingen om je te helpen perfecte krullen te krijgen. We begrijpen ook hoe belangrijk het is om je haar te beschermen tegen beschadiging. Daarom raden we aan om thermische beschermingsproducten te gebruiken om je haar gezond te houden als je thermische stylingapparaten gebruikt.

Voor degenen die geconfronteerd worden met de uitdaging van alopecia areata staan onze experts klaar om oplossingen en advies op maat te bieden om je haar te herstellen en je zelfvertrouwen terug te winnen.

Rituelen
Veelgestelde vragen: