haarkleuring

In de prachtige Spasibo Salon is haarkleuring een ware kunst. Hier volgen we niet alleen de trends van de schoonheidsindustrie, maar leren we ook hoe we ermee om moeten gaan, waardoor elk bezoek een unieke reis wordt naar jouw perfecte look.
WAAROM KIEZEN VOOR ONZE SALON
 1. De specialisten van de salon zijn hooggekwalificeerd en hebben uitgebreide ervaring op het gebied van kleuren, waaronder verschillende smelttechnieken.
 2. Ons arsenaal omvat een breed scala aan kleurmiddelen met veel natuurlijke en levendige tinten.
 3. We zijn de trends in de schoonheidsindustrie altijd een stap voor en bieden het meest modieuze en innovatieve in alle soorten kleuring, inclusief haarkleuring.
 4. We gebruiken alleen natuurlijke en veilige cosmetica van bekende merken.
 5. Bovendien gaat elke kleuring gepaard met extra zorg voor je haar, zodat je haar zorg en aandacht krijgt.
Prijzen haarkleuring:
Onze voordelen
We werken elke dag hard om het leven van onze klanten beter en gelukkiger te maken
 • Diensten van hoge kwaliteit
  Onze specialisten zijn ervaren en deskundig op het gebied van schoonheid en klantenzorg, en het gebruik van hoogwaardige producten en ultramoderne apparatuur garandeert de beste resultaten.
 • Gekwalificeerde ondersteuning
  Onze experts staan klaar om je de hulp te bieden die je nodig hebt en al je vragen te beantwoorden. Regelmatige consulten en aanbevelingen van ervaren huid-, haar- en nagelverzorgingsspecialisten dragen bij aan je positieve resultaten op de lange termijn.
 • Persoonlijke benadering
  We bieden persoonlijke consulten en analyses van de behoeften van klanten om individuele schoonheids- en verzorgingsprogramma's te ontwikkelen. Er wordt rekening gehouden met de individuele kenmerken van de klant, zoals huidtype, haartextuur, nagelkenmerken en stijlvoorkeuren.

klassieke haarkleuring

Klassieke haarkleuring is de kunst van het creëren van een harmonieus en natuurlijk beeld, dat wordt belichaamd door de vaardigheden van de stylisten van Spasibo Salon. Deze service geeft klanten de mogelijkheid om hun look te vernieuwen, hun individualiteit te benadrukken en hun uniekheid uit te drukken door middel van de kleur en de tint van hun haar.
Onze ervaren stylisten luisteren aandachtig naar de wensen van elke klant om de perfecte tint te vinden, rekening houdend met hun kleurtype, haartextuur en persoonlijke voorkeuren. Bij complexe kleuring worden kleurstoffen van hoge kwaliteit gebruikt die de kleurechtheid garanderen en je haar een glanzende en gezonde look geven.
Of je nu nuances kiest die passen bij de laatste trends of de voorkeur geeft aan klassieke en beproefde kleuroplossingen, wij garanderen een individuele en attente benadering van elke klant. Het resultaat van ons werk zal niet alleen een prachtige haarkleur zijn, maar ook de tevredenheid van de klant met een bijgewerkte en stijlvolle look.

artistiek kleuren

Klassiek, Californisch, sluier airtouch ombré, sombré, balayage, strobing, contouring, bronzing, lichte tint

Selectie van kleurtechniek tijdens het consult.
Definitieve prijs - na consultatie.
De procedure is gevarieerd en omvat populaire technieken zoals klassiek, Californisch, sluier, airtouch ombré, sombré, balayage, strobing, contouring, bronzing en lichte tint. Bij het kiezen van een geschikte kleurtechniek, inclusief haarkrijt, geven onze specialisten je een consult, waarbij ze rekening houden met je voorkeuren.
Er is ook ammoniakvrije haarkleuring, vertegenwoordigd door olie-krijten, krijten met ammoniakvrije pasta en andere innovatieve methoden. Het is belangrijk om te weten dat onze meesters bedreven zijn in reliëfkleuring en kleuropties kunnen aanbevelen voor zowel kort als lang haar op basis van jouw voorkeuren.
De verscheidenheid aan kleuringstechnieken omvat verschillende methodes om het product aan te brengen, een verscheidenheid aan kleurstoffen, oplichtende en tonifiërende middelen. Onze masters op het consultatiebureau zullen je helpen om deze variëteit te begrijpen, de beste techniek, producten en stijl te kiezen om alle voordelen van je imago te benadrukken.
Voordelen van een haarkleuring bij ons

Als je je haar in onze salon kleurt, kun je genieten van een individuele aanpak om de perfecte kleur te creëren. Onze kleurspecialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte kleurtechniek. We bieden een verscheidenheid aan methoden, waaronder lichte kleuring en complexe technieken zoals klassieke kleuring, balayage of ombré.

Met behulp van hoogwaardige kleurstoffen creëren onze professionals niet alleen een modieuze look, maar zorgen ze er ook voor dat je haar verzorgd wordt. Bij ons krijg je niet alleen de gewenste tint, maar ook een comfortabele ervaring van het hele proces en een uitzonderlijke kwaliteit van het resultaat.

Veelgestelde vragen: